Saturday, December 27, 2008

Pujangga tag aku~

1. What's Your Most Favourite Colour?                                                                         Black,White..Pink AND BLUE.. is a nice colour for  person like me

2.Who Is The Most Important To You?

Everything Is Important To Me..


3. How Often Do You Think Of Commiting Suicide?
1000 or million naver n ever...!!

4. Do You Think You Have Enough Confidence?
Most Of The Times..but sometime only lost my confidence whan im sick!

5. How Many Babies Do You Want?
A twince baby...If I can, I Would Like Many Babies..I Really Like Children..

6. Do You Believe In Seeing A Rainbow After The Rain?
Yeah..Sometimes..1 year may just 1 time mayb..

7. What's Your Goal Next Year?
Find A perfact life..Hahaha..

8. Who'll You Miss The Most, If You Don't Talk To Them?
Somebody,( im vary love him but steel can tell him the true, till he alredy got a new love, so sad by that, )

9. Do You Think The Person Who Tag Like To Play Kidnapping?
Err..I Don't Know..Are You Ell or crazy?( huhu tah apa-apa jer...!!!)

10. What Do You Want For Christmas?
Im not celebrate christmas..Huwaaa...but if i celebrate i will ask to be rich person hahahahhaha not just a toy!!!!!!!

11. What Is Your Bad Habit.?.                                                                                                                   em just going out till late nite,.. but on future a wish for new  year i promise with my salf wan to change ...!!!! huhuhu

12. Do You Have A Secret Crush?
I Think So..Maybe...I Guess...I Don't Know...(same answers=P)Hello Kitty Smileys

13. Do You Cherish Every Single Friendship Of Yours?
I Tried.. but sometime a bit hard(apa jer ni.. pening kepala banyak nah soalan huhuhuh)

14. What Does Flying Mean To You?

like a bird fliying over the sea.. how far thay go....Hello Kitty Smileys

15. What Do You Crave For The Most Currently?

THinking about future...

16. Are You Single/ Relationship?
Single Mingle..is before but now have some one special...   

17. What Have You Done To Yourself To Make Yourself Happy?
pray and also singin..and find some relex place. 

18. How's Your Day?
some time bet.. some time happy..... 

19. If You Were Asked To Make A Wish, What Would You Ask For?
I Wish I Was An Attractive Person..not only that.. i also wan to have my own big happy family and also lucky..

20. I Tag :

naver ever,on future mayb..!!!

WOW!! fIrst tIme KENE tag terUK sANgat.... PEniNg NYERR.. 

Hello Kitty Smileys

Wednesday, December 24, 2008



ok.. sabtu pas aku ada dok pi menyoping lah kat pc fair.. ni lah barang yang aku dok beli.. ada lagi sebenarnya tapi masalah nya gambar aku tak le masuk lak.. so abagi tau jer r list.. list... huhhuhku bagi tau jer r list.. list... huhhuh

Hello Kitty Smileys

first list di...

+++ broadban maxis tapi macam tak bast sangat function dia

+++buku mexis

+++Clender mexis

+++aku register as streemix 

+++aku dok pulak beli ear fon lawa tau jangan jelous..huhhuh(Perasan)

Hello Kitty Smileys

+++pan drive@Bluetoooth... 

so ni jer yang kita nak shere.. sebenar nya banyak tapi masa tak mengizin kan lah pulak... so ... esuk sambung lagi....(citer aku sumer dah lepas2 punya tak apa-apa jer..huhuhu)

Sunday, December 21, 2008

CERITA SELANJUT NYA..





NAMUN pada malam itu aku masih lagi terus kan keluar bersama seorang  lagi kawan ku..

nak tenguk muker ku malam itu selepas menangisi,, kelakuan kawan ku mengahantar msg tu..

Emm k kita just go stright to our story and picture....

see how toll i'm than my friend?? huhuh so funny..

Hello Kitty Smileys

see others thing that we nothing to do...

so on that day we jus look a HISTERIA movie.. wow .. quit scare... emmm...

Character Smileys

1 hari untuk menginngati cita lepas sebelum ni...

huuu.....ssss..... 

hari ini aku nak shere cerita-cerita seblum ni yang belalu mengikut harus masa

18 discember.. masa berlalu mengajar aku banyak erti kehidupan,persahabatan,dan percintaan..

(kahmis) tepat jam 6.00pm aku terasa untuk bergembira dengan kawan2 ku.. walau pun aku tahu.. aku x sepatut mengajak kawan ku keluar pada hari itu.. hanya kerana perlawaan aku mengajak mereka (tenguk movie) aku  da di tolak banding kan kebaikan dan juga keburukan..agama.. syurga.. dan juga dunia... 

permulaan pertengkaran antara aku dan kawan baik ku yan....

D:YAN JOM PERGI TENGUK MOVIE JOM KUL 8.00 )

dan jawapan kawan ku kepada aku...

Y: yang apa yang aku leh tolong?? nak aku teman kemana2 ke?? alamak kalo keluar malam sory r aku tak dapat teman kan sebab aku pun penat ni tolong kakak boyfriend aku... (secara percuma)

D:em tak pe la tq!!

Itu jawapan yang aku berikan... lalu sampai sebuah msg yang aku tak jangkekan...DARI KAWAN KU

Y:AKU DAH CAKAP BANYAK KALI . NAK KUAR DENGAN AKUT.HARI SAMPAI PETANG AKU TAK KISAH..PALING BUSUK PUKUL 8.00 R!! NI AKU YANG BUAT KEPUTUSAN TAKNAK KUAR MALAM !AKU TAK TAKUT PADA SESIAPA..AKU KALAU NAK WAT SUKE2BOLEH.TAPI ,TUHAN BAGI AKU AKAL UNTUK BERFIKIR MANA BAIK MANA TAK!!AKU M,MAAF!!! UP TO U R NAK CAKAP APA.CAKAP SELAGI KO MAMPU K..TAPI JANGAN SAMPAI SILAP CAKAP.. SEE U IN AKHIRAT.. JE R.. ASKUM....

Wow ayat dia bagi ni amat meluka kan hati aku sebagai seorang kawan... aku tak tahu d mana silap aku .. aku rasa aku cuma mengajak dia tenguk movie jer.. semua wanita namun kenapa dia bersikap macam kebudak2 kan... satu lah bagi aku.. tauladan yang aku nampak dari pada msg yang kawan aku dan aku in...

(KALAU NAK JADI BAIK ..BIAR BAIK MACAM MAKNUSIA TAPI JANGAN JADI BAIK MACAM MALAIKAT.. SEPERTI TAU AJAL MAUT .. SATU LAGI MAKNUSIA NAK JADI BAIK ... ATAS DIRI SENDIRI BUKAN PAKSAAN .. KERANA ALLAH MAHA ADIL TAK SEMESTI NYA ORANG YANG PAKAI TUDUNG ADALAH LEBIH MULIA HATI NYA... AKU TIDAK MENYALAH KAN APA2 PUN ..SEBAB AKU TAHU AKU AMAT TAK SEMPURNA...NEED MORE LEARN .... I LOVE MY FRIEND BUT IF THAY SAY LIKE THAT WHAT SEPOUSE I DO...??? WE JUST WAIT AND SEEE..... 

Wednesday, December 17, 2008

wow...

mmm.. nampak nya hari ini aku rasa MACAM nak ketawa besar-besar...HAHAHAAHAHAH.... Adult Smileys

kuikuikuiii..

1.first aku nak Bagi tau aku dapat komisyen ari ni.........

Hello Kitty Smileys

2.aku nak citer semalam aku nak minum sangat air mocha yang aku dah penat dok kocak-kocak last-last.... KASut AKU PULAK YANG DOK DAPAT HABiS TUMPAH ATAS KASUT AKu....

Animal SmileysDAH MACAM ITIK BERENDAM....

HAHAHAHAHAHAAA..

3.tepat jam 8.30pm... waahaaaahaaa......

ZULKEFLY wwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaa.... dia ni kawan lama yang satu sama tempat keje kat the zon dulu.. windu nya... walau tak dapat tenguk muker cums dapat cakap dalam telipon jerr!!!!

Hello Kitty Smileys

aku daah citer dah rojak stories..Hello Kitty Smileys huhhuhu jangan pening ya pak..and ibu-ibu...

Monday, December 15, 2008

ada ke cinta??

ari ni aku dapat belajar something new tapi aku tak tahu apa mungkin kejujuran lelaki yang terlalu mudah jatuh Cinta kot ... (pening oden tenguk)..hahaha..

tapi yang aku amat tak puas hati nya sebab cinta si lelaki ni …(KENAPA LELAKI MUDAH JATUH CINTA!!!!!!)

Habis kaum hawa yang x bersalah jadi mangsa nya... pulak...

kenapa aku nak bual pasal topik ni kerana kebanyakan lelaki suka mengayat kaum wanita tapi si lelaki juga yang cepat menyampah dengan wanita...

tidak ke dia orang tahu hati wanita bukan nya mainan...biasa...., kebanyakan lelaki juga hanya memperguna kan kaum hawa untuk kepentingan mereka sendiri, bukan atas dasar cinta yang betul2 datang dari hati,

mereka bersunggu-sunguh mendapat kan hati kaum lemah itu.. akhir nya kemana menghilang nya cinta tu sejati yang di perkata kan itu.. mereka hanya ingin memuas kan nafsu serapah mereka sahaja... pada kaum yang lemah pulak ( jadi mangsa........huhuhuhu..) 

tapi orang kadang tak lah semua kan yang benar2 menjadi kan wanita bahan mainan tapi masalah nya, adalak lelaki yang tak cukup dengan seorang wanita, ni pulak macam mana nak di jadi kan cerita...

tapi masaalah ni lagi tak boleh menyalah kan kaum lelaki kadang kita kaum wanita pun sesama kita pun kita nak mengkianati .. tidak ke kamu terfikir jika benda yang sama terjadi pada diri kamu pulak.. setelah mengambil suami@boyfriend orang??????( Ari ni nasib awek yang terkena tu.. tapi setahun-dua tahun akan datang tah-tah kita lak yang kena tinggal ngan lelaki macam ni huhuh) Hello Kitty Smileys

fikir-fikir kan lah jika 10000.00 orang ada seperti kamu make kiamat lah dunia kerana terlalu banyak menanggung dosa...


jadi advice pada kaum wanita macam kita, yang lemah jangan mudah mengalah dengan pujukan lelaki yang tak berhati perut...atau pun wanita jangan sakiti kaum sendiri jugak macam lelaki jugak k….. Kawan biar 1000.. bercinta biar satu... hidup pulak macam roda kadang kat atas kadang kat bawah ..

Hello Kitty Smileys

Sunday, December 14, 2008

kisah lesen baru ku..

 Aduss.. ari ni banyak benda aku nak update … tapi yang ini tentang kisah ku pada hari (jumaat)(12/12/08)

pagi tu…aku ada cikit menyirap dengan azim kawan yang aku baru kenal dalam beberapa mgu , dia baik tapi sayang dia buat kan aku mula kurang kepercayaan pada nyA, 

tepat pukul 9.00pagi , aku dok menunggu macam apa dah.. pening kepala janji tak serupa bikin tau.. sepatut nya dia mengambil aku pagi ni tapi sapai pukul 11.00tengah har, namun dia masih lagi tidak menampakan diri nya.

last-last tepat 11.00pagi aku gak gi (JPJ) buat lesen baru aku sendiri ..hoho..at last...sekejap sahaja masa ku ambil untuk menyiapkan lesen baru ku... dan lesen (P) dah di buang ke lautttttt.......... 

hahhahahaaaa +p..

namun begitu tepat12.00tgh hari, dia telah memuncul kan diri.. atas balasan nya....

aku telah mengpau dia makan pizza hot... huhuhhuh sian dia.. (aku ni dah besar-besar pun masih lagi melakukan bende yang pelik-pelik...)

Hello Kitty Smileys

Friday, December 12, 2008

kenangan ku ber sama Xboyfriend

Hohoh ohh.. tidak semalam Xboyfriend aku telah menelifon ku....

aduhh.. sakit nya ... kerana aku pernah sayang kan dia......... 

SAKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAti.................. huhuhhuh ;-(

Thursday, December 11, 2008

so ini jer..

ahhhhhhhh..selesai keja masuk kan picture tuk hari ini.. tak sumer pict aku dapat masuk kan lagi nanti kot kalo free masuk lagi sape yang baca blog ni jangan ada yang ambik hati lak tgk pict korang tak masuk lagi k.. kita steel frens forever ..huhhu

ahhh yang ini dengan aku ni ahmad name dier.. dia baik nice person tapi dia pernah gak tolong rosak kan kete aku, tapi no dendam-dendam.. dosa tau ..huuh(yeye ahhhh jerr..)


ok yang ini pulak pakmat ... dia ni captain aku time aku keje di hotel mswet .. dia pun sweet gak orang nya.=p


yang ini lak yaya kawan baik aku time kat hotel


yang ini kakak angkat aku di tempat keje ku di Clark hatch fitness center jb


soooo dia ni lak kawan baik aku start dari umo ku 6 tahun.. dia kawan yang banyak memberi aku semangat dalam hidup supaya jangan heran dengan kutukan orang di keliling, dia juga mengajar ku erti persahabatan 

citer arinie aku naik keje lorrrr..


(yanie kawan baik ku)(macam x kenal lak..huhuhu)(kakLin baik gak r.)


emm yang tepi belah kiri tu name dia kecik tengah aikal kanan arpang

nak kata dorang kawan baik yup dia orang memang baik walau perkenalan kami tak selama mana... :)

belah kanan tu kawan baik aku yang belah kanan tu yus pakwa dia, aku try doa kan dorang jodoh berkekalan ke anak and cucu

aku da dok citer citer tentang cinta lelaki yang nak suruh gadis memenuhi tiap kemahuan nya.....so sekarang aku nak dok citer lak pasal LIFE aku hari ini...

Hari ini aku dah dok start keje balik selepas aku dok sakit jer kat hospital, 

semalam aku dok uma jer lebih merehat kan tubuh badan ku yang sakit jer ni,

tapi malam aku dok g makan mc d dengan azim..

pulak aku tak sehat ni, badan terasa sakit jer,

tetiba jer aku masukan citer  semalam bukan apa ...semalam terlupa nak update so ari ni jadi rojak lah blog aku ni.

emm aku nak kenal kan kawan2 aku yang baik lah jugak dengan aku ada a few is my best friend nanti aku letak picture dorang ...huhuhuh....

citer cinta ku..

emm actually aku just nak story about (what kind of Love that lot of men's try to aexamine to gurl who thay wan to be a special one) apa itu Cinta yang lelaki selalu cuba menguji tiap gadis untuk menjadi kekasihnya.... kebiasaan nya lelaki ni agak payah untuk kita kaum hawa melayan kerenah nya yang kita sendiri pun tak pasti apa yang dia mahu dari kita, kadang kita ladies dah try buat terbaik but steel lagi di anggap terukan, ??...  :-/

so i like to share a bit tips la kat kaum hawa , tapi jangan terlalu percaya tapi boleh usaha untuk kekal bersama tersayang.... bak wanita yang baru sahaja di takel jejake-jejaka tampan di luar sana jangan lak orang dah dok membaja kita masih tak nak kembang-kembang…ini Tip-tips … ujian lelaki terhadap Wanita biasa nya melibat kan 

( I LOVE U SAMPAI BILA-BILA..)(biasa nya kaum lelaki dia akan menguji kaum hawa yang digilai nya , seperti bagaimanakah untuk menguji tahap kesabaran kamu melayan kerenah si kaum adam ni…contoh nya mengajak kamu keluar ke tempat-tempt yang mungkin kamu tidak menjakekan nya… ) so kaum hawa lak jangan terus merungut , sebaliknya kamu perlu tersenyum lebar , bersaabar, cuba manganguk kepala tanda setuju serta kamu juga boleh juga katakana yang kamu tidak sabar untuk bersama nya, jangan memberontak cuba fikirkan suatu hari nanti tiba giliran kamu pulak menduga kesabaran si dia…8)( but hati-hati .. jangan gi ikut lak gi tempat tak senonoh arah.. ingat orang-orang yang tersayang dan maruah diri)
(wang dan wang & wang..)Lelaki biasa nya ada kaedah tersendiri tuk menduga penerimaan kamu terhadaap nya .. berdasar kan wang ringgit atau cinta dan diri nya seadanya… soooo… Kaum hawa harus bersikap kerana sayang kamu perlu berkorban walau pun hakikat nya kamu seorang yang kedekut..(tapi jangan sampai tiap-tiap hari” benkrup (C)” karang kerana sayang ,so berpada-pada lah yer…

(Ayat-ayat cinta ) emmm cinta biasa nya lelaki akan menguji juga tahap kesetiaan kamu kepada kamu kerana takut akan terulangnya kisah yang agak memedih kan dalam hati yang pernah di lukainya, dengan menyuruh kawan-kawan menguji tahap kesetiaan kamu melalui telifon salam perkenalan atau sms “ AYAT POWER”..…. Kaum hawa pulak balas jer sms ter sebut dengan ayat “ Maaf saya tak berminat” so pastu kalo dia kaco lagi cuba jauh kan diri lebih jauh dari pada menjawab atau membalas SMS,LELAKI OH LELAKI ujian demi ujian……

(SERASI ATAU TIDAK DENGAN KAWAN-KAWAN SI DIA?) Sikap sang kekasih yang tidaksuke bercampur dan tidak “sekepala” juga kadang banyak menimbul kan isu seperti ber masam muka , oleh itu kebanyakan pasangan kita akan cuba menduga si kekasih hati nya dengan cara nya tersendiri, seperti mengajak nya ke majlis namun tidak disangka kan dalam masa yang sama dia juga mengajak kawan-kawan nya mungkin sepejabat , serumah,atau pun sekolej,emm.. so tentu nya kamu si kekasih juga akan mula menunjukan muka yang masam atau pun cuba mengelak merajuk atau pun muke kamu seperti kere sumbang ketika bersama mereka. Ternyata kamu bukan lah kekasih atau pasangan yang serasi.so to solve the prob( Jika sebalik nya…HOREEEYYY! Si dia beruntung mendapat kekasih seperti kamu. atau pun jika dia merancang untuk mengundang beberapa rakan nya tak jadi masalah kamu juga mungkin boleh mengajak kawan-kawan kamu untuk turut serta!!!!!!!!!... :x

(LAKUKAN KELAINAN! ) boleh ke kamu melakukan kelainan dalam perhubungan?? Biar pun si dia sudah pun complete untuk menjadi sang kekasih hati mu. Namun itu belum bermakna kamu sudah pun menjad sang kekasih hati nya juga, apatah lagi kamu seorang gadis yang agak pemalu atau pun pendiam .. untuk menduga sama ada kamu sudah pun mampu menjadi sang kekasih hati nya atau membosankan tau juga sentiasa ada aidia baru untuk melakar cinta yang ada?? Huhu.mungkin si dia boleh bersikap selamber,marah-marah,membosan kan saat keluar bersama kamu, dengan harapan kamu akan memula kan segala nya emmmm….jika terjadi jangan pulak kamu bermasam juga atau apa?( cadangan beli kan kek bunga coklet atau pun segala perancangan harus lah teratur dan teliti,buat kejutan dan pasti si dia akan teruja . atas keiklasan kamu.. 8->
So try tips ni k, korang-korang kaum lelaki jangan pulak melakukan benda-benda yang agak terlalu pelik k, wanita,gadis juga ada tahap kesabaran terhadap kamu si sang pencinta… hargai lah si dia kerana si dia akan lebih menghargai mu dan cinta mu dengan tulus hatinya.. horeeeeyyyyy!!!! :-P  

emmm.. ini jer kot tuk arinie so esuk try find others story kot!!!!!!!!huhuhu=p


Wednesday, December 10, 2008

huhu kawan ku melawat ku..........

Keesukan harinya tepat(9.30pagi)(ahad)(07/12/08) aku tersadar dari tidur ku badan aku amat terasa sakit. Lalu aku terus ke klinik terdekat tuk mendapat rawatan , (klinik penawar tempat penyinggahan ku..) selepas aku berjumpa doctor dia memberi aku seutas surat supaya aku mampu meneruskan berubat di hospital yang berdekatan , lalu aku bergerak menuju ke tempat yang nyata kan doctor (Hospital kulai ),sampai sahaja aku di sana aku akan terkaku melihat suasana di sana gak suram dan sunyi, lalu aku masih menganggap tiada kepentingan seperti di hospital sultanah aminah jb, lalu aku di tahan pada hari tu, amat terkejut aku di buat nya, seperti biasa bila aku mulai di masukan ke dalam wad tangan k uterus di cucuk dengan jarum yang berisi air ke dalam tubuh ku ini, 2 hari ku terlantar di dalam wad yang datang menjeguk ku tak saperti aku jangke kan, firstly yang menolong ku membawa pulang ibuku, namun seperti biasa tidak ada kata iklas dari seorang lelaki yang kedekut seperti nya(aikal) lalu petang menjelma aku tersadar dari tidur ku .. azim datang menjenguk ku dalam keadaan ku yang agak kurang chat dengan suntikan nurse sebentar tadi sebelum kehadiran azim di sebelah katil ku, dalam beberapa minute sahaja azim sudah mampu membuat ku tersenyum, lalu ibu ku datang bersama kawan ku (yani) dan juga pasangan nya(yus), aku tahu (yus) tak seiklas yani datang menjeguk ku petang itu, namun azim berlalu pergi kata nya segan dengan kawan-kawan ku dan itu sahaja orang yang melawat ku hari pertama aku di dalam wad hospital, kesukan hari nya aku seperti biasa nya enjadi pesakit yang bangun seawall 5.30pagi, untuk mandi makan ubat dan tidur kembali.. hahha… aku lupa semalam aku di pindah kan masuk kedalam sebuah bilik dan mempunyai teman namu teman aku itu(india) kata nya dia kene serangan jantung namun umur nya tak panjang bila hari ini(isnin)(08/12/08)tepat jam 1.00tengah hari, aku di bangun kan supaya menjamu selera .. dan aku terlihat jiran ku, ahli keluarga nya amat menyayangi nya mereka berbelas orang melawati aci yang dah tak lama mendiami katil berdepan dengan aku, tampe aku sedari masin benar mulut ku dan ibu, apa bila di hadapan mata ku ketika aku menjamu selera dengan roti kelapa , aci it uterus meninggal kan aaku di situ , anak2 nya cucu,cicitnya juga, terdengar suara tangisan yang amat memilu kan pada hari itu,tergamam aku tidak dapat aku bayangkan kejadian yang terlalu pantas berlalu itu…… 
Petang nya aku mula berdua sekali lagi bersama dengan ibu ku, tepat jam(4.30petang abang ku dan suzie tetibe sahaja memuncul kan diri, dalam masa yang sama( pakmat budak sekerja hotel ku) juga turut datang melawat ku yang terlantar sakit.. dalam beberapa saat aku terasa amat bahagia kerana orang aku sayang semua ada bersama ku bukan juga itu kawan-kawan ku turut serta…
Petang itu aku di beri jiran baru.. seorang wanita baru bersalin dan juga untie tua yang datang nya dari rumah orang tua-tua, namun hanya seketika sahaja aku bersama dengan untie itu setelah keluarga ku pulang aku di pindah kembali ke tempat asal ku time aku di masukan dengan kakak yang baru bersalin itu, so ini sahaja cerita ku untuk hari ini, dan semalam….

so aku tak tau kenapa aku letak citer aku ni dalam blog aku tapi mungkin bersebab kenapa aku letak kan tiap citer ku ini dlm blog nir.... (hope ada yang boleh paham apa yang nak di  bagi tau bab pasal orang sakit ni...)+p

Tuesday, December 9, 2008

blog ku update gak... tapi time ngahh sakit dokkk...

Aii nama aku dilla or gadis aku buat blog ni supaya dapat menghilang kan sedikit masalah dalam life aku ni, so aku nak shere dengan semua orang tentang apa jer yang jadi dan terjadi dalam life aku, yang aku ni anak tunggal ada pun abang pun tapi tiri, dia orang kurang rapat dengan aku kerana takut yang aku akan menyusah kan life diaorang satu hari nanti, tapi aku tetap relex tuk mencari jalan hidup yang aku impikan someday,(hahah.. saper tau ada anak raja lak terminat dengan aku hahahahh…=p ) berangan nya aku macam lawa sangat jer … huhhhuh..

Emm …nak jadi kan citer aku ni baru nak start buat blog nak kemas kini kan konon pagi hari tur on date..(05/12/08)(time:12.30tgh hari) tetiber jer....sekali tengah dok menaip tetiba aku sakit perut lak , macam-macam lak ter jadi,so aku nak citer bende2 lain pasal aku and kwn lain kali lah dalam blog ni aku just story apa yang terjadi time aku nak start update blog ni,

lagi sakit perut jadi lak melarat sampai ke pundi aku lak pedih.. tertibe jer aku di hantar ke hospital dalam masa yang sama (chong)staff calark hatch dia sampai pada masa yang tepat sangat, christen menager aku and eka reception ingat aku main-main last-last hospital jadi tempat persinggahan aku pada hari ni.. sampai sana aku terus di masuk kan kedalam wad emergency, berguling-guling aku dok menahan rasa sakit.. berkali-kali aku melapas kan kata…(allahuakbar)sakit doctor…. Saya sakit doctor…dalam beberapa saat seorang dresser datang menyutik tangan ku.. semena-mene… aku terus diam cikit-demisedikit…satu jam kemudian aku sedar dari mimpi ku.. aku masih di dalam hospital.. dalam beberapa saat aku memangil seseorang supaya memanggil kan (chong) supaya dia tidak perlu lagi menunggu aku di situ, dalam masa aku bersuara doctor pulak kata,yang aku dibenar kan balik kerana dia kata sakit aku tidak seteruk mane..(suspect batu karang, tapi Alhamdulillah hanya pundi kencing ku yang agak kotor menyebab kan aku tidak dapat menahan sakit,) tapi aku masih agak ragu dengan hospital sultanah aminah ini..(nanti kot aku dah ok boleh jalan cikit nanti aku akan terus buat pemeriksaan selanjut nya di hospital berdekatan yang lain…) so sekarang aku dah ada kat rumah.. aku di hantar kawan sekerja aku (Shah), so aku rasa ni sahaja aku mampu shere dalam blog aku hari i ni selanjut nya… (LU PIKIR LAH SENDIRI BABE!) 

Wednesday, December 3, 2008

Aku Baru Join Blogspot!!!

Today is my first day........